Welkom

DKH jeugd-plus wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar en de beste wensen voor 2021!!!

Let op: er is vanaf 2021 -behalve op de dr. Bouwdijk Bastiaanse straat- een tweede locatie in Bemmel: huisartsenpraktijk de Teselaar; de behandelaar laat u weten wanneer u waar moet zijn.

Zie onder ‘medewerkers’ voor onze vacature!

Coronabeleid:

Denk a.u.b. aan het gebruik van het verplichte mondkapje zowel in het Thermion als in onze locatie in Bemmel!

In onze praktijk werken we nog zoveel mogelijk middels face to face contacten op locatie en waar nodig maken we gebruik van beeldbellen.

Voor de beeldbeldconsulten gebruiken we het beveiligde programma FaceTalk.

Wij blijven verder uiteraard de de landelijke richtlijnen volgen. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons secretariaat: 06-12317680 (ma-di-do-vrij 9u-11)/info@dkhjeugd-plus.nl of met uw behandelaar per mail.

Omgaan met stressreacties tijdens isolatie of quarantaine

Omgaan met stressreacties tijdens sociale onthouding

Welkom:

Welkom op onze website: u kunt hier informatie vinden over onze praktijk, over de werkwijze rondom aanmeldingen, behandelingen en diagnostisch onderzoek en over de vergoedingen van gemeenten.

Op 1 januari 2020 is Psychologenpraktijk DKH jeugd-plus van start gegaan. Wij zijn gevestigd in Bemmel (2 locaties) en daarnaast zijn er spreekkamers in het gezondheidscentrum in Lent, het Thermion.

De praktijk heeft een verzorgingsgebied dat bestaat uit de gemeente Lingewaard, het zuidelijke deel van de gemeente Overbetuwe en Nijmegen-Noord. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening voor zowel kinderen en jongeren als jong-volwassenen, en ouders. Wij bieden niet alleen Basis-GGZ voor korter durende behandeltrajecten (en/of diagnostiek), maar ook Specialistische trajecten voor intensievere en langer durende behandelingen (en/of diagnostiek).