Welkom

Corona beleid:

In onze praktijk zijn we in verband met het coronavirus met ingang van maandag 23 maart overgestapt op beeldbelconsultaties; langzaamaan worden vanaf 25 mei ook de face to face contacten (diagnostiek) weer opgepakt; dit gebeurt in overleg met uw behandelaar.

Er kan gewerkt worden middels ‘blended care’ waarbij we gebruik maken van zowel beeldbellen als face to face contacten.

Voor de beeldbeldconsulten gebruiken we het beveiligde programma FaceTalk.

Wij volgen verder de landelijke richtlijnen.  Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons secretariaat: 06-12317680 (ma-di-do-vrij 9u-11)/info@dkhjeugd-plus.nl of met uw behandelaar per mail.

Omgaan met stressreacties tijdens isolatie of quarantaine

Omgaan met stressreacties tijdens sociale onthouding

Welkom op onze website: u kunt hier informatie vinden over onze praktijk, over de werkwijze rondom aanmeldingen en behandelingen en over de vergoedingen van gemeenten.

Op 1 januari 2020 is Psychologenpraktijk DKH jeugd-plus van start gegaan. Wij zijn gevestigd in Bemmel en daarnaast is er een spreekkamer in het gezondheidscentrum in Lent, het Thermion.

De praktijk heeft een verzorgingsgebied dat bestaat uit de gemeente Lingewaard, het zuidelijke deel van de gemeente Overbetuwe en Nijmegen-Noord. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening voor zowel kinderen en jongeren als jong-volwassenen, en ouders. Wij bieden niet alleen Basis-GGZ voor korter durende behandeltrajecten (en/of diagnostiek), maar ook Specialistische trajecten voor intensievere en langer durende behandelingen (en/of diagnostiek).